Neurje

Storm Chasers Slovenija

Brez posebnosti! | 16.11.2018

!

Pogoji uporabe

Varovanje osebnih podatkov

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev na naši strani na prvem mestu, zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Na podlagi poslanih poročil oziroma dogodkov soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in uporabimo izključno v zvezi z informativnimi povezavami. Podatki, ki jih prejmemo preko naročil s spletne trgovine se obdelajo in uporabijo izključno za potrebe izpolnitve naročil.

Neurje.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Kako je s plačilom?

Naša spletna stran deluje na neprofiten način, zato za vaše morebitne poslane in objavljene fotografije ne namenjano nikakršnih denarnih sredstev.

 

Interaktiven zemljevid z obeti in opozorili (Storm Alarm Maps)

ARSO je nosilec državne meteorološke postaje in tako edini zakonsko pooblaščen izdajatelj vremenskih opozoril.

Zemljevid oziroma karta je informativne narave. Za morebitna odstopanja in škodo ne odgovarjamo. Zemljevid je last spletne strani Neurje.si, ki ima zemljevid licenciran s strani google. Na desni strani zemljevida se lahko prijavite in objavljate sporočila v zvezi z vremenskimi dogodki ter sproti opisujete stanje po državi. Pogovorno okno na desni strani ni za registracijo na naši strani, temveč preko vtičnika drugih strani. Kot je omenjeno zgoraj lahko ARSO edini zakonsko izdaja opozorila. Naša stran ne izdaja opozoril temveč na podlagi podatkov informativno objavi obete za določene dni, ko se preučijo številni vremenski modeli.

 

Neurje poročaj – Obrazci za sporočanje vremenskih pojavov

S strinjanjem, da nam pošljete vaše podatke oziroma informacije o vremenskih dogodkih ali pojavih se zavezujete, da nam dovoljujete objavo vaših podatkov. Vaši osebni podatki se ne uporabljajo za nobene statistične ali kakršne druge namene. Podatki ne bodo posredovani nobenim nepooblaščenim osebam. Vsi vremenski podatki posredovani preko obrazca so izključno informativnega pomena.

 

Kontakt: urednistvo@neurje.si